BASkapel Serre

 

De BASkapel® Serre biedt niet alleen aanzienlijk meer ruimte, maar ook overvloedig daglicht en een ultiem gevoel van ruimte. Zelfs meer dan bij de traditionele dakkapel en BASkapel®. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de schuine positionering van de dakramen en de extra ramen in ook de bovenzijde van de BASkapel®.

De BASkapel® Serre, een uitgebreidere variant dan de VELUX Dakserre, bestaat grotendeels uit VELUX dakramen, met uitzondering van de zijwanden. Dit creëert een buitengewoon ruimtelijk gevoel en biedt een onbelemmerd uitzicht naar buiten. Bovendien zijn alle VELUX dakramen voorzien van de ventilatiemogelijkheden, waardoor u volledig controle heeft over de circulatie in de ruimte en daarmee de kwaliteit van het binnenklimaat.

 

U hebt volledige vrijheid bij het kiezen van de omvang van de BASkapel® Serre en dus bij de extra ruimte die u aan uw huis wilt toevoegen. Door gekoppeld uit te breiden (door meerdere dakramen naast elkaar te plaatsen, vergelijkbaar met de VELUX dakkapel), kunt u de grootte van de BASkapel® bepalen. In bijna alle situaties kan deze BASkapel® Serre zonder vergunning worden geplaatst en dat ook nog eens in slechts een dag door een professionele, persoonlijk door BASkapel® getrainde partner.

 

Wat betreft de dakramen, u heeft de keuze tussen de VELUX GGL en GGU serie. Het GGU dakraam is een Tuimelvenster met een vochtbestendige, onderhoudsarme kunststof beschermlaag, welke ideaal is voor vochtige ruimtes. Als extra vochtbestendigheid niet nodig is, is het wit afgelakte GGL dakraam een uitstekende optie. Beide typen zijn standaard uitgerust met een ventilatieklep voor een optimaal binnenklimaat. Bovendien zijn zowel de GGU- als de GGL- dakramen volledig compatible met de originele VELUX raamdecoratie, zonwering en rolluiken.