Telefonische bereikbaarheid:

 

 

Maandag:     Gesloten

Dinsdag:       13.00 - 18.00 uur

Woensdag:   13.00 - 18.00 uur

Donderdag:  13.00 - 18.00 uur

Vrijdag:         13.00 - 18.00 uur

 

Aannemersbedrijf Welten

Sportlaan 51

8044 PH Zwolle

info@aannemersbedrijfwelten.nl

06 - 10 11 59 72

 

Reactie plaatsen

Reacties

Aukje Broersma
14 uur geleden

Snelle reactie en afspraken gemaakt. Kundige, vriendelijke monteur. Zeer tevreden

Kay Wild
19 dagen geleden

Na het bezoek waarbij de situatie is opgenomen volgde al snel de offerte. Het plaatsen ging snel en na afloop de stofzuiger door de werkplekken. We zijn zeer tevreden.

Marcel Blom
25 dagen geleden

Twan ij vriendelijk en weet wat hij doet. Afwerking is perfect en duidelijke uitleg hoe alles werkt. Mijn dochter is helemaal happy met haar raam

bert mendel
een maand geleden

"Prima uitvoering, daar waar het timmerwerk een oneffenheid vertoonde
met een prima oplossing gekomen.
Aan te bevelen Velux partner."

silvia marani
een maand geleden

Hij luistert goed naar onze wensen en heeft suggesties om tot een zo mooi mogelijk eindresultaat te komen. De communicatie verliep heel soepel en snel, afspraken nagekomen en prettig in het contact.

van Sante
een maand geleden

"Duidelijke offerte, snelle reactie op aanvraag en goed contact.
Werkt snel en kundig. Bezig met een verbouwing waardoor aftimmering toch niet plaats kon vinden. Dit was verder geen probleem en is in mindering gebracht op de rekening.
Erg vriendelijke in de omgang. Mocht ik ooit nog eens een dakraam moeten laten plaatsen dan kom ik weer terug bij dit bedrijf."

Piet Meerse
een maand geleden

Via Velux.nl in contact gekomen met aannemersbedrijf Twan Welten. Informatieuitwisseling om te komen tot een offerte ging super vlot en accuraat. Goede tips gekregen. Plaatsing verliep snel, mede dankzij de compact-hijskraan. Het ruim 30 jaar oude dakraam is vervangen door een goed geisoleerd nieuw Veluxraam. Zonder beschadigingen, stof of rommel, tot onze grote tevredenheid.

Anneke Mensink
een maand geleden

Geen extra toelichting nodig. Onze waardering spreekt voor zich.

menno
2 maanden geleden

Twan is een ontzettend aardige man, die zich houdt aan de regels en netjes werkt. Ook denkt hij graag met de klant mee. Hij heeft alles in 1 dag gedaan. Harde werker!

Harrie Otter
2 maanden geleden

"Twan reageert snel op een offerte-aanvraag, is vriendelijk en prettig om mee te overleggen. Hij komt met extra advies en handigheidjes. Hij werkt snel en netjes.

Er was een raam waar een scheurtje in zat, daar heeft hij meteen een nieuw venster voor besteld en een afspraak om dit om te wisselen.

Als Velux zou ik heel blij zijn met zo'n montagepartner."